
Fermentované potraviny Beavia
Kvašení neboli fermentace je naše každodenní radost. Kouzlo kvašení znaly již naše babičky, jako odvěký způsob uchování potravin bez ledniček a bez přidávaní jakýchkoliv dalších konzervantů. Jedná se o proces přeměny organických látek pomocí přátelských bakterií a jejich enzymů ze složitějších na jednodušší. Podmínky, které se v průběhu kvašení vytvoří jsou nepříznivé pro jakékoliv nepřátelské bakterie, které způsobují kažení potravin. Pojídáním kvašených pochoutek dostáváme do těla prospěšné probiotické bakterie a enzymy, které nám pomáhají trávit, podporovat imunitu a být v kondici.
Proč se zamilovat do Beavia kvašených potravin?
• Kvašené potraviny jsou lépe stravitelné, než ty nekvašené.
• Obsahují probiotické kultury lactobacillus min. 102 KTJ/g až 107 KTJ/g dle typu kvašené zeleniny.
• Mají nízkou energetickou hodnotu (kromě červené řepy).
• Se zázvorem pro podporu normálního trávení.
• S česnekem pro imunitu a normální činnost srdce.
• Kimchi patří mezi top 5 zdraví prospěšných jídel, jak uvádí časopis Health (březen, 2006).