Průběh spolupráce

1. VSTUPNÍ KONZULTACE

  • Tělesná analýza - bioimpedanční 4-bodový přístroj (množství svalů a tuků v jednotlivých končetinách a trupu, BMI, bazální metabolismus, hmotnost kostí, množství vody v těle, množství viscerálního tuku)
  • Měření krevního tlaku, tepové frekvence, obvod pasů a boků 
  • Zhodnocení současného jídelníčku a návrh nejzásadnějších změn v novém jídelníčku
  • Navržení pohybové aktivity


  Návrh nového jídelníčku:

a) Aktivní tvorba jídelníčku s klientem v rámci výživových konzultací

    Většina klientů upřednostňuje tuto aktivní formu tvorby jídelníčku a změny životního stylu, protože mohou postupně měnit své dosavadní zvyklosti a nastartování nového výživového směru je příjemnější, dlouhodobější a trvalé.

      ZDARMA

b) Vypracování podrobného výživového plánu se statistickým vyhodnocením současného jídelníčku (rozsah asi 30 stran)

       Nový výživový plán obsahuje podrobné vyhodnocení stávajícího jídelníčku z hlediska energie a podílu jednotlivých složek výživy (sacharidy, tuky, bílkoviny), rozložení energetického příjmu během dne, návrh trojpoměru živin, navržení nového jídelníčku na 2 týdny a konkrétní výživová doporučení podle zdravotního stavu klienta.

Cena 2900 Kč

     Mým cílem je, abyste se naučili s jídelníčkem pracovat a sami si ho dokázali sestavovat a obměňovat :-).


2. NÁSLEDNÁ PÉČE - KONTROLNÍ KONZULTACE

  • Práce s jídelníčkem, jeho obměňování a optimalizace
  • Tělesná analýza a zhodnocení výsledků
  • Měření krevního tlaku, tepové frekvence, obvodu pasu a boků
  • Osobní podpora, pochvala :-) a motivace klienta
  • Probíhá individuálně, většinou každé 3 týdny
  • Je možné je hradit formou předplacených permanentek (viz. ceník)


On-line servis

      Každý klient má možnost online servisu, který umožňuje kontaktovat poradce a radit se s ním telefonicky či e-mailem o všem, co se týká výživového plánu. Díky tomuto servisu jste pod stálým pečlivým dohledem svého poradce.


Společné nakupování nebo doprovod v restauraci

     Tato služba je určena všem, kteří potřebují poradit s volbou vhodných potravin při nákupu a naučit se číst údaje z etiket. Služba doprovod v restauraci je určena těm, kteří často jedí v restauraci a chtěli by poradit s volbou vhodného menu.